Maxpoilane
Image default
Recreation / Food

Wat is het geheim van een lekker kopje koffie of thee?

Elk koffie- en theemerk is verschillend; dat is bekend. Maar wat is nou het geheim van een lekker kopje koffie of thee? Fleur de Café is de specialist op het gebied van koffie en thee en helpt je graag bij de zoektocht naar het meest lekkere kopje koffie of thee.

Assortiment

”Hoe maak je nou het lekkerste kopje koffie of thee?” Dit is een vraag wat we vaak horen. Met de juiste machines en ingrediënten kom je een heel eind. Maar bedenk wel: smaken verschillen. Daarom hebben we bij Fleur de Café een ruim assortiment aan producten die je kunt bestellen. Zo hebben we ruim 40 verschillende koffiebonen. En ook op het gebied van losse thee kunnen we je flink veel bieden. Onze deskundige vertegenwoordigers adviseren je graag zodat je een juiste keuze maakt.

Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit staat bij Fleur de Café altijd voorop. Doordat wij de koffiebonen zelf branden en de thee zelf melangeren, kunnen wij die kwaliteit waarborgen. En ben jij gegarandeerd van de juiste smaak en de beste ingrediënten. Maar niet alleen wat voor de ingrediënten kan je bij ons terecht. Ook kun je bij ons professionele horeca koffiemachines kopen. Zo zijn wij trotse importeur van de beste merken zoals Expobar, BFC en Francino. Uiteraard willen we ook dat je de uitvoering klopt. Daarom kun je bij ons een barista-training of een theeworkshop volgen. Na het volgen van zo’n training of workshop beschik je over net iets meer kennis, waardoor je jouw gasten nog meer kunt imponeren.

Persoonlijk advies

Kun je door de bomen het bos niet meer zien, omdat we zo’n uitgebreid aanbod hebben? Dat begrijpen we volkomen. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen zodat we je voorzien van persoonlijk advies. We willen immers dat je uiteindelijk het perfecte kopje koffie of thee serveert of drinkt.

https://www.fleurdecafe.nl/