Sportmaaltijden

De voordeligste en lekkerste sportmaaltijden bestel je bij Easyfitmeals. Als sporter is het erg belangrijk dat je de juiste voeding binnen krijgt. Easyfitmeals heeft sportmaaltijd pakketten samengesteld die aansluiten bij de doelen die jij als sporter kan hebben. Er zijn namelijk sportmaaltijden die jou helpen bij de opbouw van je spieren, bij het afvallen en bij het droog trainen. Deze sportmaaltijd pakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten kwalitatief hoogstaande ingrediënten. Daarnaast zit er veel variatie in de maaltijdpakketten zodat je niet elke dag hetzelfde hoeft te eten.

Sportmaaltijden bestellen 

De sportmaaltijden zijn eenvoudig en snel online te bestellen op de website van Easyfitmeals. Per doel zijn er 3 verschillende sportmaaltijd pakketten waarbij variatie zit in de ingrediënten die worden gebruikt. Deze sportmaaltijd pakketten staan overzichtelijk op de website aangegeven. Het voordeel van sportmaaltijden bestellen bij Easyfitmeals is dat je zelf geen uren meer in de keuken hoeft te staan. Daarnaast weet je zeker dat je precies de goede en juiste hoeveelheid voeding binnen krijgt. Hierdoor kun jij je volledig gaan focussen op je sportprestaties.

Hoe worden de sportmaaltijden bereidt?

De sportmaaltijden worden met zorg bereidt bij Easyfitmeals. De chef zorgt ervoor dat de beste ingrediënten in de maaltijden worden verwerkt. Dit betekent dat hij geen gebruik maakt van producten met conserveringsmiddelen en e-nummers. Ook kookt hij neutraal en voegt hij geen zout toe aan de maaltijden. De maaltijden worden na bereiding op -25 graden ingevroren zodat de sportmaaltijden vers blijven. Daarna worden de sportmaaltijden in speciale isolatieverpakking naar jou vervoerd. Hierdoor komen de maaltijd bevroren aan en zijn de maaltijden bij jou in de vriezer nog 3 maanden houdbaar.

Voordelen van sportmaaltijden bestellen bij Easyfitmeals 

De volgende voordelen heb jij als je je sportmaaltijden bij Easyfitmeals besteld:

–       Je kunt makkelijk bestellen en betalen met iDEAL

–       Als je op werkdagen besteld is je sportmaaltijd pakket de volgende dag in huis

–       Wij zijn de voordeligste sportmaaltijdaanbieder

https://www.easyfitmeals.nl