Maxpoilane
Image default
Recreation

Mondkapjes kopen voor reizen

Ben je nog op zoek naar mondkapjes voordat je op reis gaat, en wil je er niet teveel voor betalen? Kijk dan snel op mondkapjes.be. Hoewel de mondkapjesplicht in Nederland voorbij is, geldt dit niet voor alle landen. Check van tevoren wat de coronaregels zijn in het land van jouw bestemming. In Nederland moet je bijvoorbeeld in het OV nog wel een mondkapje op, zo zijn er altijd uitzonderingen op regels. Let hier dus op voor je vertrekt! Voor je een mondkapje aanschaft kun je je bedenken welk mondkapje je wilt. Er zijn namelijk namelijk heel veel soorten mondkapjes. Zo is er het Dailysafe FFP2 medisch masker, dit is een flexibel mondmasker die goed om de neus te vouwen is, en zo goed aansluit. Deze mondkapjes worden ook gebruikt door tandartsen, chirurgen en patiënten. Je kan ook stoffen mondkapjes kopen, al kan op reis een wegwerp mondkapje wel prettig zijn. Zeker wanneer je hem op een dag vaak op- en af zet, is ‘s ochtends een schoon mondkapje pakken wel prettig.

 

Nitril handschoenen kopen

Naast mondkapjes kan je ook nitril handschoenen kopen. Nitril handschoenen zijn van een hoge kwaliteit en zijn bedoeld voor professioneel gebruik. Met corona-pieken kan het tijdens reizen prettig zijn ze te dragen. Zo hoef je bijvoorbeeld in het OV geen dingen met je blote handen aan te raken. Wanneer je bijvoorbeeld op je stoel zit, doe je de handschoenen weer uit. Je kan Nitril handschoenen per 100 stuks verpakt in een doos kopen. Zo kun je ze wegwerpen als je ze gebruikt hebt. De voordelen van deze handschoenen zijn eindeloos, zo beschermen ze je tegen ongewenste of gevaarlijke stoffen, hebben ze een dunne laag voor een verbeterde tastgevoeligheid en zijn ze een alternatieve oplossing voor personen die allergisch zijn voor natuurlijk rubberlatex.

 

Beschermingsartikelen

Waar normaal gesproken alleen medische beroepen gebruik maakten van mondkapjes en beschermingsartikelen, is het dragen van een mondmasker nu wereldwijd de normaalste zaak van de wereld geworden. De vraag naar mondmaskers is door het coronavirus hierdoor ook enorm gestegen, waardoor er ook meer aanbod nodig is. Kies wel goede producten die CE-gekeurd zijn en voldoen aan alle Europese kwaliteitsnormen. Op die manier weet je dat jouw beschermingsmiddelen ook echt doen wat ze zouden moeten doen.

 

Wegwerp mondkapjes

Bij zowel particulieren als medische bedrijven, zijn wegwerp mondkapjes een stuk populairder geworden door de coronacrisis. Door wegwerp mondkapjes aan te schaffen hoef je je ook nooit zorgen te maken of je mondkapje wel schoon is, omdat je na ieder gebruik simpelweg een nieuw mondkapje pakt. Je kan zo dus ook wegwerp mondkapjes kopen in de 3-laags, 4-laags en 5-laags varianten. Hoe meer lagen het mondmasker heeft, hoe beter het mondmasker beschermt tegen virussen en bacteriën. Over het algemeen biedt het 3-laags mondkapje voldoende bescherming voor de dagelijkse activiteiten zoals reizen in het OV en een bezoek aan de supermarkt. Dit mondkapje is voorzien van elastieken lussen voor om de oren en een verstelbare neusbeugel. Kijk wel of je mondkapje prettig zit, zo heb je een fijne én veilige vakantie.