Maxpoilane
Image default
Recreation / Food

Live wokken met de familie

 

Kom eens live wokken met de familie bij Eastern Plaza Bentelo. Hier kunt u vele hapjes en gerechten proeven van Oosterse bodem. Traditioneel bereid met gespecialiseerde chefs kunt u uzelf trakteren op een nieuwe ervaring. Ook voor de kinderen is er een verrassing. De Kidsplaza is de plek waar jonge kinderen kunnen verblijven en vele leuke activiteiten kunnen doen.

Start uw diner met een heerlijke Chinese soep, zoals de tomatensoep of de Sun La soep. Of probeer een van onze noodle soepen. Andere warme voorgerechten zijn bijvoorbeeld net afgebakken stukjes stokbrood die u kunt beleggen met smaakvolle kruidenboter. Daarbij kan salade geserveerd worden om fris te beginnen.

Dan kunt u doorgaan met het live wokken. Een chef zal de maaltijd die u zelf hebt samengesteld in een traditionele wokpan bereiden. U kunt daarbij kiezen uit een van de vele sauzen om het wokgerecht helemaal af te maken. Zo zijn er pittige sauzen, zoete, zachte en zure. Al met al is er volop uit te proberen in ons wokrestaurant in Bentelo. Wilt u dus live wokken? Ga dan naar Eastern Plaza.

Kidsplaza voor de kinderen

Kidsplaza is een klein Chinees dorp waar kinderen naar hartelust kunnen spelen en leuke dingen kunnen doen. Naast het wokken, het warme buffet en de andere lekkernijen die er in ons Aziatische wokrestaurant te proeven zijn kunnen uw kinderen koekjes bakken. Onder begeleiding kunnen ze in een kookstudio hun kookkunsten tot uiting brengen. De koek kunnen ze na afloop meenemen om ervan te genieten als nagerecht of als traktatie voor thuis. Indien u dus live wilt wokken met de familie dan is Eastern Plaza Bentelo de plek om naar toe te gaan.

Mooie afsluiting

Ter afsluiting van het diner kunt u na live wokking in ons Oosterse restaurant heerlijke ijsjes en andere lekkernijen proeven. Zo zijn er achttien verschillende soorten Italiaans ijs dat u kunt combineren met wafels, koeken en warme chocolade uit de chocolade fonteinen.