Maxpoilane
Recreation / Food

Jouw eigen hamburger bestellen

Bestel bij burgerme een hamburger waar enkel ingrediënten op zitten die jij lekker vindt. Bij burgerme kun je een hamburger geheel naar eigen wens samenstellen. Je hebt keuze uit diverse verse ingrediënten van de beste kwaliteit waardoor je de ultieme smaakervaring beleeft. Doordat alle bestellingen vers worden bereid zijn jouw wensen bijna grenzeloos. 

Denkbeeldige saladebar

Burgerme staat naast de heerlijke hamburgers ook bekend om de verse salades. Net als de hamburgers kun je salades geheel naar eigen smaak samenstellen. Je kan voor het creëren van een salade kiezen uit bijna 30 verschillende verse ingrediënten en dressings.

Burgerme bij jou in de buurt

Burgerme heeft op dit moment filialen in Apeldoorn, Utrecht, Rotterdam Zuid, Rotterdam Oost en Leiderdorp. In deze gebieden kun je gemakkelijk een bestelling plaatsen via de webshop. De bestelling zal op de juiste temperatuur binnen 45 minuten bij jou thuis worden bezorgd. Ook kan je ervoor kiezen om je bestelling daar te eten of een bestelling op te halen. Mocht er nog geen burgerme bij jou in de buurt zijn dan zal dat niet lang meer duren. Burgerme is namelijk continue aan het uitbreiden.

http://www.burgerme.nl