Investeer in kwaliteit, investeer in Liebherr

Mijn nieuwe Liebherr cbnes 6256 die ik aankocht via fridgepromotor.co.uk is écht een verbetering. De laatste jaren heb ik een enorme mind-switch gemaakt. Ik was het zo enorm beu om altijd maar middelmatig te leven. Iedere dag opnieuw. 

Ik had een 9 To 5 bureaujob, iedere dag weer hetzelfde: intolerante bazen, slechte voorwaarden, geen groeimogelijkheden, grijze muren om me heen. Vreselijk vond ik het. Tot ik op een dag, na een ingrijpende gebeurtenis, besefte dat ik ik zo niet verder kon. Ik wilde voluit leven, 200% investeren in kwaliteit in plaats van het leven zomaar te laten passeren.

Mijn job heb ik opgezegd, ik heb mij omgeschoold, ik ben nieuwe uitdagingen aangegaan en ik heb mijn kleine studio in de stad ingeruild voor een huis op de boerenbuiten. En mijn nieuwe Liebherr cbnes 6256, die ik ontdekte via de website www.fridgepromotor.co.uk is weer een investering in kwaliteit en klasse. Ik kan het echt iedereen aanraden. 

https://www.fridgepromotor.co.uk/koelshop/fridge-freezers/liebherr-cbnes-6256-premiumplus-detail