Gun jezelf alleen het allerbeste, dankzij fridgepromotor.co

Mijn man en ik verhuisde begin dit jaar vanuit het koude België , naar het nog koudere Edinburgh, Schotland. Het enigste wat nog ontbrak in onze nieuwe woonst op de Cluny DriveMorningside, was een mooie grote koelkast en diepvriezer. 

Mijn oog was gevallen op de Liebherr sbses 7165 die je vindt op de website fridgepromotor.co.uk. Dit mooi vrijstaand model is volledig gebouwd in edelstaal, hij bevat een ruim koelgedeelte, een automatische icemaker , ledverlichting en een wijndeel voor rode en witte wijnen. Van top tot teen een toestel naar mijn hart. En gelukkig heb ik mijn man ook kunnen overtuigen.

Ik voel me de koning(in) te rijk in het mooie Edinburgh. Deze stad ademt geschiedenis, met zijn mooie kastelen, burchten, kleine steegjes en zijn goedlachse bevolking. En dankzij mijn nieuwe aanwinst in huis, voel ik mij nu ook een koningin thuis. De investering via fridgepromotor.co.uk was meer dan de moeite waard. 

https://www.fridgepromotor.co.uk/koelshop/side-by-side/liebherr-sbses-7165-premiumplus-detail