Maxpoilane
Recreation / Food

Glashelder

Glas gebruiken we tegenwoordig echt voor bijna alles. De ramen in de auto zijn van glas, de ramen in ons huis zijn van glas, we drinken er uit en kunnen het zelfs als decoratie gebruiken. In twee van de vier voorbeelden beschermt het glas ons van invloeden van buitenaf. Maar wat nou als dat glas stuk is gegaan en je niet meer dusdanig wordt beschermd. Het is van belang dat het glas dan zo spoedig mogelijk gemaakt kan worden. Dit gaat alleen niet altijd zo gemakkelijk als dat we zouden willen.

Vele glaszetters hebben het druk en werken alleen op afspraak. ‘’Nee mevrouw, het spijt me. Volgende week donderdag heb ik om 12:30 wel een gaatje voor u.’’ Dit terwijl het dinsdag is, dit betekend dat je meer dan een week met een kapotte ruit of raam moet zitten. Dit is absoluut geen optie. Het is daarom fijn om te weten dat er wel glaszetbedrijven zijn die spoed serieus nemen. Soms zijn zij zelfs bij spoed binnen een uur bij je! Hoe geweldig is dat.

Het is natuurlijk al vervelend genoeg wanneer het raamwerk kapot gaat in uw huis, en het zou dan helemaal vervelend zijn wanneer dit niet zo snel mogelijk verholpen kan worden. Je wil immers niet met een kapot raam de nacht door brengen in je huis wetende dat je raam kapot is en iedereen zomaar naar binnen kan. Wat ieder glaszetbedrijf dan ook wil mee geven is het controleren van de ramen wanneer u bijvoorbeeld de ramen wast. Ziet u dat er bepaalde erosie op het raam zit of dat er zich kleine sterretjes voordoen. Twijfel niet en bel een glaszetbedrijf. Zij kunnen gemakkelijk en relatief goedkoop het raam herstellen zodat deze nog langer mee gaat. Op deze manier voel je je veiliger en word het glasherstel.

http://www.glasned24.nl