Maxpoilane
Image default
Recreation / Food

Foodtruck huren voor uw evenement

Foodtruck huren bij Pizza-Amici

Wilt u een foodtruck huren om uw gasten te verrassen op uw evenement? Dan hebben wij van Pizza-Amici de juiste oplossing voor u! Huur een van onze Pizza foodtrucks en verras iedereen met een ovenheerlijke Napolitaanse pizza. Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van pizza’s op festivals, bedrijfsfeesten en andere grote evenementen. Geen klus is voor de amici’s te groot en wij zijn altijd bereid om met u mee te denken en een advies op maat te geven. 

Met onze foodtruck serveren wij maar liefst 12 pizza’s per 4 minuten, hierdoor hoeven de gasten nooit lang te wachten. Van te voren bepalen we samen met u de soorten pizza’s die we kunnen maken op het evenement. Zo is er een ruim aanbod in pizza’s en zit er voor iedereen wat lekkers tussen. Breng een stukje van Italie naar uw evenement door een foodtruck te huren van Pizza-Amici. 

Pizza Foodtruck

Een foodtruck huren is een uitstekend idee voor op een festival, bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement. Bij Pizza-Amici kunt u al een foodtruck huren voor een evenement vanaf 50 personen. Het inzetten van onze catering is vaak vele maler goedkoper, gezelliger en leuker dan een gewone cateringpartij. 

Op dit moment hebben wij twee foodtrucks die gehuurd kunnen worden; Il Bambino en Il Capo. De Il Bambino is voor de kleinere evenementen en maakt ongeveer 175 pizza’s per uur. De il Capo is onze grote speler en maakt maar liefst 300 hangemaakte pizza’s per uur. Beide foodtrucks beschikken over 2 Cuppone ovens die ervoor zorgen dat u de lekkerste Napolitaanse pizza’s op uw evenement kunt serveren aan uw gasten. 

 

Advies op maat

Heeft u na het lezen trek gekregen in pizza’s en wilt u graag dat wij de catering op uw evenement verzorgen? Neem dan via de website contact met ons op dan bespreken we samen uw wensen en zullen wij een advies op maat geven om het tot een onvergetelijke dag te maken! https://www.pizza-amici.nl 

https://www.pizza-amici.nl/foodtruck-huren