Maxpoilane
Image default
Recreation / Food

Dozenhal

Bent u op zoek naar verschillende formaten kartonnen dozen voor uw bedrijf of heeft u deze nodig voor een verhuizing of andere gelegenheid? Dan is uw zoektocht voorbij want wij hebben het ultieme adres voor u, namelijk Dozenhal. Dit is de website waar u meer dan 2.500 formaten kartonnen dozen kunt vinden en bestellen op een plek. Maar Dozenhal is veel meer dan de plek voor al uw formaten dozen. Lees deze blogs verder voor meer informatie.

Kartonnen dozen in uw specifieke maat

Het maakt niet uit wat voor maat kartonnen doos u zoekt, bij Dozenhal kunt u deze makkelijk vinden via de zoekfunctie die we op de website hebben staan. Daar voert u de maten in van het bepaalde soort doos wat u zoekt en dan verschijnt er een scherm met de dozen die u zocht. Bestaat het formaat doos niet wat u heeft ingevoerd? Dan staat er een knop dat wij deze speciaal voor u op maat laten maken. Hiermee heeft u toch het gewenste formaat doos en wij een nieuw formaat in ons assortiment, een win-winsituatie. U heeft ook nog de optie om tweedehands kartonnen dozen bij ons te kopen of in te leveren. Voor deze dozen betaald u wel wat minder en u krijgt voor de dozen die u inlevert een kleine bijdrage als bedankje.

Meerdere diensten en producten

Bij Dozenhal verkopen we niet alleen maar dozen, maar ook andere verschillende producten die een goede aanvulling kunnen zijn voor uw bestelling van dozen, namelijk verpakkingsmateriaal. Hierbij moet u denken aan tape, bubbelplastic en nog veel meer. Bovendien bieden we ook verschillende diensten aan, zoals het full-color drukken van bepaalde dozen. U betaald hiervoor een extra bedrijf en u bepaald wel design waar op de doos moet komen. De rest regelen wij allemaal voor u. Als dat geen service is?!

Contact

Wilt u ook een bepaalde formaat doos bij ons bestellen voor een goede prijs? Of wilt u meer informatie over wat wij precies voor u kunnen doen? Bekijk dan de website van Dozenhal via www.dozenhal.nl voor meer informatie.