Maxpoilane
Image default
Recreation / Food

De lekkerste vegan gerechten (e-books en video recepten!)

Vegan recepten van Groenteboertje

Ben je vegan, vegetarisch of nog niet en wil je je levensstijl graag veranderen? En ben je daarom op zoek naar makkelijke en smaakvolle vegan recepten? Dan ben je bij Groenteboertje absoluut aan het juiste adres. En reken er maar niet op dat deze recepten per se alleen maar gezond zijn. Maar oh, wel zo lekker! Op de website van Groenteboertje vindt je de allerlekkerste vegan recepten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Ook staan er zoete gerechten op de website. Geschikt als toetje of gewoon, lekker voor tussendoor of om jezelf soms even te verwennen. 

Vegan e-books en video recepten

Groenteboertje wil jou graag lezen om de allerlekkerste vegan recepten thuis te maken. Elke maand brengen ze een nieuw menu uit in de vorm van een e-book. Deze zijn geïnspireerd op verschillende thema’s met exclusieve gerechten voor iedereen. Daarnaast verschijnt er zo’n drie keer per week een nieuw video recept op YouTube. Deze video vindt je trouwens ook terug op de website onder ‘video recepten’. Onder de video’s staan de benodigde ingrediënten voor het vegan recept.

Over Groenteboertje

Wie zit er achter de vegan recepten Groenteboertje? En waarom zijn ze eigenlijk begonnen met hun platform dat inmiddels op Instagram booming is? Dat zal ik je eens haarfijn uitleggen. Groenteboertje is ontstaan uit liefde. Liefde voor eten, liefde voor mensen en natuurlijk liefde voor de planeet. Graag delen Joas en Fiona van Groenteboertje hun heerlijke vegan recepten en laten ze je zien dat het helemaal niet moeilijk is om je goed te voelen en bij te dragen aan een betere wereld. 

Vegan gerechten van een chef-kok

Vaak kregen ze de reactie: ‘Jeetje wat lekker! Hoe maak je dit? Is dit echt VEGAN?’ En zo is Groenteboertje ontstaan. Door hun creativiteit én ervaring als chef-kok heeft hun liefde voor eten, mensen en onze planeet geresulteerd tot vele unieke en smaakvolle vegan gerechten. Dit laten zij zien in hun e-books, video recepten en ook op Instagram. Groenteboertje is een plek vol vegan inspiratie en tips.

https://www.groenteboertje.com/