Beleef de mooiste momenten dankzij de Liebherr sbses 8663

IK ben heel tevreden over de Liebherr sbses 8663 die ik bestelde via fridgepromotor.co.uk. Deze side by side combinatie heeft veel ruimte en toch een laag energieverbruik. 

Mijn man en ik wonen in hartje Londen zijn alle twee harde werkers en zien elkaar niet veel. Maar we hebben de traditie om elke vrijdagavond uitgebreid te koken, lekker gezellig bij een glaasje rode wijn, wat tapas vooraf, samen een beetje de week overlopen, wat bijpraten. 

 

Maar een tijd geleden hield onze oude koelkast het voor bekeken. Dus moesten we een investering doen. En aangezien het samen koken zo een bijzondere tijdsbesteding is voor ons, wilde we ook best wel een mooi budget vrijmaken voor een nieuw en degelijk toestel. 

Via kennissen werden we doorverwezen naar de website fridgepromotor.co.uk. Daar is ons oog gevallen op de Liebherr sbses 8663. Na enige  overleg hebben we deze besteld en niet veel later werd niet alleen ons nieuwe toestel gratis geleverd, maar ook ons oude toestel werd verwijderd. 2 vliegen in één klap. 

https://www.fridgepromotor.co.uk/koelshop/side-by-side/liebherr-sbses-8663-premium-detail