Maxpoilane
Image default
Offers

Afdekzeilen: schoon en comfortabel

Afdekzeilen: schoon en comfortabel

Duik je ook zo graag in een schoon zwembad? Afdekzeilen zorgen dat jouw zwembad vrij blijft van onder andere oude bladeren, gras en dode insecten. Zo scheelt het een hoop werk door deze vieze stoffen af te weren met een afdekzeil. Wist je daarnaast ook nog dat een afdekzeil zorgt dat de temperatuur minder snel zakt in het water van jouw zwembad? Zo stap je na een wat frissere zomernacht comfortabeler in het zwembad na gebruik van een afdekzeil. Zwembaden zijn er in alle soorten en maten en daarom biedt nettenshop.nl afdekzeilen voor jouw zwembad in alle maten!

 

Een schoon bad

Met een afdekzeil voor jouw zwembad zal je nog steeds af en toe de badstofzuiger moeten gebruiken, maar wel aanzienlijk minder dan zonder zeil. Zo houdt natuurlijk een hoop ongedierte en andere stoffen buiten uw zwembad. Daarnaast ben je in Nederland erg gebonden aan de seizoenen. Zo gebruik je een zwembad vrijwel enkel in de zomermaanden, en is het grootste deel van het jaar te koud voor gebruik. Een afdekzeil kan zo jouw zwembad beschermen in de lange periode dat het zwembad niet gebruikt wordt. Daarnaast worden sommige mobiele baden opgeborgen in garages en schuren. Voor de periode dat deze baden opgeborgen zijn is het ook handig een dekzeil te gebruiken. Zo zullen bijvoorbeeld dieren niet gaan schuilen in het bad.

 

Elk zwembad is anders

Het ene zwembad is natuurlijk het andere niet. Daarom biedt nettenshop.nl u afdekzeilen in de door jou aangegeven afmetingen. Zo is jouw zwembad netjes volledig afgedekt en houd je geen zeil over naast jouw zwembad. Heb je een voorkeur voor een bepaalde kleur? Jouw zwembad is natuurlijk onderdeel van het interieur van jouw achtertuin. Kies daarom een kleur die je vindt passen in de achtertuin. Zo kan je kiezen uit blauwe, groene en grijze afdekzeilen. Dit zijn vrij onopvallende kleuren die vrijwel altijd matchen met de gangbare achtertuinen. Zo valt een blauw afdekzeil vrijwel niet op boven op een zwembad. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een groen afdekzeil wanneer u veel gazon in jouw tuin heeft en voor grijs wanneer jouw tuin voornamelijk bestraat is. Klik hier voor ons assortiment afdekzeilen!